Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Χοιρινό, η ''χειρότερη'' τροφή ! (video)

                                     Χοίροι είναι τα ζώα που καταναλώνουν τα πιο αηδιαστικά πράγματα που μπορείτε να φανταστείτε, όπως σκουπίδια, τα περιττώματα και τα ούρα τους. Το χειρότερο είναι ότι οι τοξίνες που καταναλώνουν δεν μπορεί να εξαλειφθούν από το σώμα τους, έτσι ώστε πραγματικά συσσωρεύονται στα όργανα και το λίπος τους.

Yersinia enterocolitica αντιπροσωπεύει ένα επικίνδυνο μολυσματικό το οποίο μπορεί να είναι παρόν στο σώμα του χοίρου. Προκαλεί διάρροια, εμετό, κράμπες, πυρετό και αδιαθεσία. Η ρακτοπαμίνη είναι ένας άλλος μικροοργανισμός που βρέθηκε στο σώμα ζώου που μπορεί να προκαλέσει ακόμη και θάνατο.

Απώλεια της όρεξης και το θέμα της μόλυνσης μπορεί να προκληθεί από Taenia Solium - που βρέθηκαν στα έντερα του χοίρου. Πυρετό, μυαλγία, αδιαθεσία και οίδημα μπορεί να προκληθεί επίσης από το παρασιτικό σκουλήκι Trichinella. Ρίγη, εφίδρωση και την ημικρανία συνήθως προκαλούνται από τη μόλυνση Menangle. Ναυτία και κόπωση προκαλείται συχνά από την υιική ηπατίτιδα Ε ερεθισμό.

Τα εντερικά παράσιτα σε χοίρους πρέπει να είναι destroyedin προκειμένου να αποφευχθούν όλα αυτά τα θέματα υγείας. Με το μαγείρεμα του χοιρινού κρέατος σε υψηλές θερμοκρασίες μπορείτε να τους καταστρέψετε.  Δεν πρέπει να καταναλώνετε ωμό χοιρινό. Όταν αγγίζετε  ωμό χοιρινό, μην ξεχνάτε να πλένετε τα χέρια σας και όταν αγοράζετε χοιρινό κρέας, βεβαιωθείτε ότι δεν έχει φάρμακα, αντι-τοξίνες, ρακτοπαμίνη και τις χημικές ουσίες σε αυτό

Ωστόσο, η αμφιβολία σχετικά με αυτό το κρέας εξακολουθεί να υφίσταται ακόμη και όταν το χοιρινό κρέας είναι σωστά μαγειρεμένο, επειδή τα ζώα αυτά καταναλώνουν πολλά υποβαθμισμένα τρόφιμα.

Αλλά πολλές εργοστασιακές μονάδες δεν προσφέρουν καθαρό αέρα για τους χοίρους, το φως του ήλιου και καθαρά βοσκοτόπια. Δίνουν στους χοίρους φάρμακα και ακατάλληλες τροφές που τους κάνουν να μεγαλώνουν γρήγορα.

Όπως έχουμε ήδη αναφέρει παραπάνω, οι περισσότεροι από τους χοίρους στις εκμεταλλεύσεις περιβάλλονται από εμετό, κόπρανα και τα ούρα τους. Στην πραγματικότητα αναπτύξουν πνευμονία πριν από τη σφαγή, διότι τα περιττώματα και τα ούρα τους περιέχουν αμμωνία. Έχουν επίσης, διάφορα θέματα με το δέρμα τους λόγω του ανθυγιεινού περιβάλλοντος.

Η κατανάλωση χοιρινού κρέατος μπορεί να προκαλέσει πολλές παρενέργειες.Αν πραγματικά θέλετε να αγοράσετε χοιρινό, η έρευνα για την προέλευσή του είναι απαραίτητη.

Μπορείτε να δείτε τις συνέπειες από την κατανάλωση χοιρινού κρέατος στο παραπάνω βίντεο!                                                                   Σχόλιο δικό μου: Ελπίζω να μην ισχύουν τα παραπάνω γιατί σαν χώρα καταναλώνουμε αρκετό χοιρινό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.