Αρχικά τοποθετείται η γύρη στο χλιαρό νερό και παραμένει εκεί περίπου μισή ώρα προκείμενου να λιώσει. Στη συνέχεια δουλεύεται καλά μέχρι να γίνει πολτός και μετά προστίθενται η άχνη ζάχαρη και το μέλι και ζυμώνεται καλά.. Το προϊόν τοποθετείται στο ψυγείο και από εκεί δίνεται στα μελίσσια σε ποσότητες περίπου 150-200 γραμμάρια ανά μελίσσι.
Καλό θα είναι να χρησιμοποιήσουμε δική μας γύρη που μαζέψαμε την Άνοιξη και την διατηρήσαμε στην κατάψυξη μέχρι την ημέρα παρασκευής της γυρεόπιτας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.