Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

Τάσεις κρυστάλλωσης σε θερμοκρασία δωματίου

Μέλι θυμαριού, από 10 έως 18 μήνες
Μέλι πορτοκαλιάς, από 25 ημέρες έως 3 μήνες
Μέλι βαμβακιού, από 1 έως 2 μήνες
Μέλι καστανιάς, από 12 έως 18 μήνες
Μέλι ερείκης, από 1,5 έως 4 μήνες
Μέλι πεύκου, από 20 έως 30 μήνες
Μέλι κουμαριάς, από 3 έως 6 μήνες
Μέλι ηλίανθου, από 1 έως 2 μήνες
Μέλι ελάτης, δεν κρυσταλλώνει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.