Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΥΡΕΟΠΙΤΑΣ ΜΕΛΙΣΣΩΝ

 6 κιλά γύρης διαλυμένης σε 3 λίτρα χλιαρό νερό στους 40 βαθμούς κελσίου, για περίπου ½ ώρα να διαλυθεί καλά. Προσθέτουμε και 6 κιλά ζάχαρη άχνη ελληνικής καλλιέργειας, χωρίς άμυλο και λίγο μέλι. Ζυμώνεται μέχρι να μην κολλάει στα χέρια. Το διατηρούμε σε ψυγείο, δίνοντας 200-300 γραμμάρια γυρεόπιτα κάθε εβδομάδα, μέχρι να καταναλωθεί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.